Nieuwe kledingsponsoren G.V.V.V.

  • Opleiding

Afgelopen week presenteerde G.V.V.V. trots haar nieuwe kledingsponsoren voor de komende drie seizoenen. De club heeft zes (nieuwe) sponsoren gevonden die vanaf komend seizoen zullen pronken op de shirts van alle teams van G.V.V.V., exclusief het eerste elftal.

We stellen ze graag aan je voor:

Kledingsponsors G.V.V.V. vanaf seizoen 2024-2025.

Equipment4U

Equipment4U is voor velen geen onbekende. Als bestuurder van businessclub Vallei & Rijn en trouwe sponsor is Daaf Vunderink met Equipment4U al jarenlang verbonden aan de club. Het bedrijf prijkt al jaren op de shirts van zowel onze jeugd, senioren als het eerste elftal.

Equipment4U de partner voor nieuwe en/of gebruikte interne transportmiddelen zoals heftrucks, pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Met competitieve prijzen, snelle levering en ruime voorraad onderscheiden zij zich in de markt. Daarnaast bieden zij een geruststellende garantie van minimaal 12 maanden op jouw aankoop.


PEBA Vastgoed

PEBA Vastgoed is al meerdere seizoenen te zien op het shirt van ons eerste elftal, maar zal met ingang van komend seizoen ook bij de andere teams op het shirt pronken.

Peter Thoutenhoofd en Barend van de Weert zijn met PeBa Vastgoed actief in het beheer van onroerend goed. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe appartementencomplex Kasjmir in het centrum van Veenendaal. De bevlogen ondernemers met een blauw hart zijn al lang verbonden aan de vereniging.


JBTech

Ook Johan van Eck en Barend Schuurman zijn met JBTech al langere tijd als sponsor verbonden aan onze club. JBTech Veenendaal levert een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. Dit varieert van advies en engineering tot aanleg en onderhoud van alle elektrotechnische installaties.


Next Experience

Next Experience is het eigen bedrijf van voorzitter Wilfried Bruijnzeels en ook al langere tijd kledingsponsor van onze elftallen.

Next Experience ondersteunt jou persoonlijk en bedrijven zakelijk bij verandering, ontwikkeling en vernieuwing. Kortstondig of langdurig, maar altijd op maat en adequaat.


JessSupport

JessSupport is het bedrijf van Jessica de Haan. Zij houdt zich bezig met training en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Daarnaast werkt zij ook als interim WMO-professional voor gemeenten. Als echtgenote van onze voorzitter volgt zij al jarenlang de ontwikkelingen van onze club op de achtergrond.


Lasbedrijf Van Beek & Zonen

Lasbedrijf Van Beek & Zonen is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het maken van betonbekisting en daaraan verwante producten voor uiteenlopende projecten. Marius van Beek is bovendien ook als een van onze trouwe vrijwilligers betrokken bij onze club.

Kledingsponsors G.V.V.V. worden in de bloemen gezet.

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer