Pim ten Have kiest voor nieuwe uitdaging in volgend seizoen

  • Het eerste

Pim ten Have gaat G.V.V.V. na dit seizoen verlaten. De 27-jarige verdediger en de vereniging hebben in onderling overleg besloten het aflopende contract in het eerste elftal niet te verlengen.

Daardoor komt er na één seizoen een einde aan de carrière van Pim ten Have (Lettele, 19 augustus 1996) in de clubkleuren van G.V.V.V. De centrale verdediger werd afgelopen zomer opgehaald bij IJsselmeervogels, waar hij een seizoen had gespeeld. Eerder kwam Ten Have uit in de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waarna hij overstapte naar Excelsior’31, Harkemase Boys en via een terugkeer bij Excelsior’31 uitkwam bij IJsselmeervogels.

Volgend avontuur

Pim ten Have werd na negen speelronden geteisterd door een blessure die hem enige tijd aan de kant hield. Na een intensieve revalidatieperiode bouwde hij op in de O23 om in de uitwedstrijd tegen De Treffers, begin maart, zijn rentree te maken in de hoofdmacht van de vereniging. Pim ten Have speelde tot dusver negen officiële wedstrijden voor G.V.V.V. Beide partijen hebben nu in onderling overleg besloten het aflopende contract niet te verlengen, waardoor Ten Have zich kan richten op een nieuwe uitdaging.

De club dankt Pim voor zijn grote inzet en fijne persoonlijkheid en wenst hem veel succes toe in de zoektocht naar een nieuwe club.

Ander nieuws

G.V.V.V. sluit seizoen af met gelijkspel en neemt afscheid van Taoufik Adnane

Het eerste | 25 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Het eerste | 24 mei 2024
Lees meer

Voorbeschouwing // Compleet menu op de laatste speeldag van jaargang ’23-‘24

Het eerste | 22 mei 2024
Lees meer