Stef Scholten is de pupil van de week bij de wedstrijd tegen Spakenburg

  • Opleiding

Pupil van de week tijdens de thuiswedstrijd van G.V.V.V. tegen Spakenburg is Stef Scholten. Hij zal zaterdag deze wedstrijd van heel dichtbij mogen meemaken. Maak kennis met onze pupil van de week.

Stef is een telg uit een hele echte blauwe familie, want vader Floris is al sinds jaar en dag doelverdediger in de diverse lagere senioren elftallen. En de appel viel niet ver van de boom want ook Stef heeft de passie van zijn vader overgenomen en staat tussen de palen bij de JO11-2. En ook zijn oudere broer Rik is begonnen als sluitpost bij G.V.V.V., maar was zo talentvol dat hij in 2021 door FC Utrecht werd gescout.
En dan heeft Stef nog iets bijzonders, hij is al sinds zijn geboorte op 15 november 2012 lid van de club, en dat is precies de dag waarop G.V.V.V. in 1947 werd opgericht.

Stef speelt al zijn 6de jaar bij G.V.V.V. met een onderbreking van één jaar toen hij aan kickboksen deed. Hij heeft het enorm naar zijn zin bij G.V.V.V. omdat er altijd een leuke sfeer heerst en medespelers en overige clubgenoten over het algemeen hartstikke aardig zijn.
Zijn eigen hoogtepunt kende Stef met zijn team half maart jl. toen ze in de 3de fase van de competitie ongeslagen kampioen zijn geworden.

Favoriete speler

Dat is de aanvoerder van G.V.V.V. 1 Taoufik Adnane, omdat hij er al langer speelt dan ik oud ben en altijd super goed is.

Voorspelling

Hoewel G.V.V.V. tegen kampioenskandidaat Spakenburg gaat spelen, verwacht ik dat geloof in eigen kunnen de doorslag gaat geven en met 2-1 gaat winnen.

Ik vind het super cool dat ik zaterdag pupil van de week ben! Ik verwacht dat Byron Burgering een doelpunt gaat maken en ik een hele gave dag ga hebben! Alle blauwen vliegen!!!

Wij hopen dat met samen met hem en wensen Stef Scholten bij voorbaat heel veel plezier toe komende zaterdag!

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD (+ extra informatie)

Opleiding | 25 mei 2024
Lees meer

Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer

MAUD VERHAAF IS DE PUPIL VAN DE WEEK BIJ DE WEDSTRIJD TEGEN JONG SPARTA

Opleiding | 24 mei 2024
Lees meer