Van Pommeren gaat met contractverlenging in de dubbele cijfers

  • Het eerste

Jan van Pommeren heeft zijn aflopende contract als verzorger van de hoofdmacht met een seizoen verlengd. De 66-jarige kwam dat deze week met de club overeen en gaat voor zijn tiende seizoen bij G.V.V.V.

De humor en betrokkenheid van Jan van Pommeren (Valburg, 24 december 1957) is groot in de hoofdmacht van de ploeg en daarnaast is hij met zijn medische kwaliteiten van absolute meerwaarde in het herstel van de selectiespelers. Het was voor de technische leiding dan ook geen enkele twijfel om het contract met de inwoner van Valburg te verlengen. Het wordt voor Van Pommeren zijn tiende seizoen in deze functie.

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

Het eerste | 10 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer