Vrijwilligersavond opnieuw een groot succes

  • De club

Ook dit jaar heeft G.V.V.V. haar vrijwilligers weer in een avondvullend programma bedankt voor de inzet die ook dit afgelopen seizoen weer is geleverd. Daarnaast werd er een zestal jubilarissen in het zonnetje gezet en kreeg één, ook zeer trouw en bijzonder lid de speld voor het Lid van Verdienste uitgereikt. Het werd vooral een avond waarop het bestuur een blijk van waardering uitsprak voor iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen het afgelopen seizoen.

De avond werd aangevangen met een welkomstwoord van voorzitter Wilfried Bruijnzeels. In zijn korte toespraak benadrukte hij nog maar eens hoe belangrijk het is voor een vereniging als G.V.V.V. om te kunnen rekenen op een grote groep vrijwilligers. Daarna was het tijd om de inwendige mens te versterken door middel van een barbecue. De barbecue werd verzorgd door GVB catering. Het zorgde ervoor dat de grote groep vrijwilligers die aanwezig waren voldaan konden gaan beginnen aan het avondprogramma dat de activiteitencommissie had uitgewerkt

Lid van Verdienste

Voordat de eerste quizvragen werden gesteld en de eerste balletjes uit de bingo molen kwamen, kreeg Gerrit Blankestijn de onderscheiding als Lid van Verdienste. De trouwe vrijwilliger van het eerste uur werd bedankt voor zijn inzet de afgelopen jaren. ‘De balkenvanger van Veenendaal,’ zoals Gerrit zichzelf noemt haalt wekelijks meerdere ballen uit het water rondom het sportpark. Een zeer dankbare dienst, daar waar de kostenpost voor deze ballen anders door het plafond was gegaan. Het speldje dat hij als Lid van Verdienste mocht ontvangen werd opgespeld door een trotse voorzitter.

Jubilarissen

Er werd ook stil gestaan bij leden die dit seizoen een jubileum mochten vieren. Ze werden hiermee geprezen voor hun loyaliteit aan de vereniging. Zo werden Kevin Horden (25 jaar lid), Stefan van Dijk (25 jaar lid), Harrie Dekker (60 jaar lid), Nico Diepeveen (60 jaar lid), Adrie van den Brandhof (65 jaar lid) en Adrie van Hunnik (70 jaar lid) allemaal in het zonnetje gezet. Zij kregen de bos bloemen uit handen van onze voorzitter uitgereikt.

Bingo en Quiz

Ook deze vrijwilligersavond kon niet compleet zijn zonder een bingo en quiz. Deze werd verzorgd door Youri van Doorn en Gido van Barneveld. Elke ronde bingo werd afgewisseld met een zeer grote variatie aan quizvragen. Zo werden de vrijwilligers getest op hun algemene kennis, hun weet van spelerspaspoorten en kwamen er vragen over de vereniging voorbij. De spanning was van de gezichten af te lezen, toen de laatste vragen van de quiz naderden en de laatste balletjes werden getrokken voor de bingo. Uiteindelijk gingen een aantal gelukkigen met mooie prijzen naar huis die beschikbaar waren gesteld door de activiteitencommissie.

Afscheid

Voor een aantal vrijwilligers was deze vrijwilligersavond ook een moment van afscheid nemen. Een aantal van deze vrijwilligers werden daardoor bedankt voor hun bewezen diensten en kregen een mooie waardebon van ijssalon Tamminga.

Het was al met al een mooie avond waarop nog maar eens werd bevestigd hoe rijk een vereniging als G.V.V.V. is met een vrijwilligerskorps als deze.

 

 

 

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer