HET WEDSTRIJDSCHEMA ALTIJD BINNEN HANDBEREIK: VOEG TOE AAN JE AGENDA

De wedstrijden van de hoofdmacht eenvoudig in jouw mobiele agenda? Dat is ook dit seizoen weer mogelijk. Dankzij een link heb jij alle wedstrijden in een klik binnen handbereik. Echt handig! 

Even snel kijken waar het eerste elftal over vijf maanden op die ene zaterdag moet spelen? Geen probleem, je opent je favoriete agenda-app op je smartphone en ziet direct tegen wie G.V.V.V. moet spelen. Kun jij mooi je afspraken daar op aanpassen. Het mediateam heeft deze tool ook dit jaar weer speciaal voor jou gemaakt.

VOEG NU TOE

Door te klikken op deze link voeg jij alle (oefen)wedstrijden eenvoudig toe aan jouw agenda. Toekomstige oefen- en bekerwedstrijden worden automatisch toegevoegd, zo weet jij altijd precies wanneer je alle afspraken beter even niet kan plannen. Veel plezier en we zien je bij alle wedstrijden!

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

| 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

| 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

| 12 juli 2024
Lees meer