G.V.V.V. legt met Tremour nieuwe buitenspeler vast

  • Het eerste

G.V.V.V. heeft met Sergio Tremour een vervanger voor Byron Burgering in huis gehaald. De 22-jarige buitenspeler tekent een contract voor 1 jaar bij de blauwhemden.

Sergio Tremour is een snelle linksbuiten en zal aan het begin van het nieuwe seizoen aansluiten bij de selectie. Tremour komt over van Kozakken Boys waar hij afgelopen seizoen tot 29 wedstrijden kwam in de Betnation Divisie. Hij was daar goed voor 1 doelpunt en 3 assists.

Sergio Tremour begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Sparta Rotterdam, speelde in de jeugd bij FC Dordrecht, en maakte zijn debuut in het eerste van FC Dordrecht. Afgelopen seizoen werd hij vervolgens opgepikt door Kozakken Boys.

DE BOER: ‘SERGIO IS EEN SNELLE BUITENSPELER’

Technisch manager Rob de Boer is blij met de komst van Sergio Tremour. “Sergio komt bij ons als buitenspeler! Met zijn snelheid heeft hij een geweldig wapen in huis. Zo kunnen we op dezelfde manier blijven spelen als afgelopen jaar,” Aldus de Boer.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Vendel maakt keeperstrio compleet

Het eerste | 14 juni 2024
Lees meer

G.V.V.V. weet doelman Elber Evora vast te leggen

Het eerste | 04 juni 2024
Lees meer

Barry Maguire is de beste speler van seizoen ’23-‘24

Het eerste | 30 mei 2024
Lees meer