Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

  • Opleiding

Deze aankondiging is wellicht wat vroeg, maar Rabo ClubSupport gaat dit najaar weer van start! Als lid van Rabobank kun jij van 2 t/m 24 september jouw stem uitbrengen op G.V.V.V.

Rabo Clubsupport is belangrijk voor onze vereniging, want met de opbrengsten van die actie willen wij een ASM Court realiseren op het sportpark.

Rabobank en G.V.V.V. hechten veel waarde aan het verenigingsleven. We zijn jouw tweede thuis en motiveren jou om het beste uit jezelf te halen, zowel binnen als buiten de lijnen. Met de Rabo ClubSupport kun jij als lid van Rabobank G.V.V.V. markeren als jouw favoriete club. Hoe meer mensen ons als favoriet kiezen, hoe groter het bedrag is dat de club ontvangt.

Opleiding verbeteren en versterken

Met die opbrengsten willen wij een ASM Court realiseren. Een extra uitdaging waarmee wij onze leden willen motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Voorzitter Wilfried Bruijnzeels: “Een ASM court geeft spelers de mogelijkheid om zich allround te ontwikkelen. Hiermee wil G.V.V.V. haar opleiding verder verbreden en versterken.”

Binnen de Regionale Jeugdopleiding van G.V.V.V. stelden wij al eerder een speciale coördinatietrainer aan. “Deze trainer, Robin van den Berg, gaat samen met spelers speciale oefeningen doen waarbij ook andere sporten aan bod komen”, licht Bruijnzeels toe. “Hierbij worden speciale trainingsmaterialen gebruikt en is de wens om hiervoor een eigen ASM Court te gebruiken. ASM staat voor ‘Athletic Skill Model’, waarvoor Robin ook een speciale opleiding heeft gevolgd.”

‘Maatschappelijke verbinding leggen’

Naast het gebruik van een ASM Court voor de eigen opleiding, wil G.V.V.V. deze ook gebruiken om jongeren en ouderen in de directe omgeving meer te laten bewegen. “Overdag is er voldoende gelegenheid voor diverse doelgroepen om gebruik te gaan maken van het ASM Court. Hiermee wil G.V.V.V. een maatschappelijke verbinding leggen met bewoners en organisaties in de directe omgeving.”

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

VACATURE: Hoofdtrainer G.V.V.V. J017-1

Opleiding | 14 juni 2024
Lees meer