Hoofdmacht start voorbereiding op zaterdag 6 juli

  • Het eerste

Het eerste elftal begint de voorbereiding op het seizoen 2024/2025 op zaterdag 6 juli. Onder leiding van trainer Gery Vink werkt het team in zes weken toe naar de competitiestart en speelt in deze periode zes oefenwedstrijden inclusief deelname aan de Harry Hamstra Cup.

AFTRAP VAN DE VOORBEREIDING OP 6 JULI

Zoals eerder vermeld, vindt de eerste training van het seizoen 2024/2025 plaats op zaterdagochtend 6 juli. Het vlaggenschip zet dan onder leiding van trainer Gery Vink de eerste stappen op het veld voor de nieuwe jaargang.

EERste training niet toegankelijk voor supporters

De training is niet toegankelijk voor supporters. Dit omdat die dag ook een grote schoonmaakactie is op ons terrein.  Alleen diegenen die direct met de training van de A-selectie te maken hebben of vrijwilliger is en komt helpen, mag op ons terrein komen. Voor anderen is er geen toegang mogelijk.

Het is niet de bedoeling dat onze grote schoonmaakploeg in de weg wordt gelopen tijdens haar werkzaamheden.

INTERESSANTE OEFENWEDSTRIJDEN

De technische staf heeft ook dit seizoen weer zes aantrekkelijke oefenwedstrijden weten te regelen. Na ruim een week trainen is Sportlust’46 op zaterdag 13 juli de eerste tegenstander. Vervolgens treffen we achtereenvolgens Hercules, Spakenburg, DVS’33, TEC Tiel en SV Urk.

Met deze zesweekse voorbereiding doet G.V.V.V. er alles aan om vanaf zaterdag 17 augustus volledig klaar te zijn voor de competitie.

VOLLEDIG VOORBEREIDINGSSCHEMA

Hieronder zie je het volledige voorbereidingsschema van het eerste elftal. Welke oefenwedstrijden wil jij sowieso niet missen? Vergeet ook niet de eerste training in je agenda te zetten, een ideaal moment om onze nieuwe versterkingen voor het eerst op het veld te zien.

·         Zaterdag 6 juli 2024 – 10:00 uur: Eerste training

·         Zaterdag 13 juli 2024 – 14:30 uur: G.V.V.V. – Sportlust’46

·         Zaterdag 20 juli 2024 – 14:30 uur: G.V.V.V. – Hercules

·         Zaterdag 27 juli 2024 – 15:30 uur: Harry Hamstra Cup, Spakenburg – G.V.V.V.

·         Dinsdag 30 juli 2024 – 20:00 uur: Harry Hamstra Cup, G.V.V.V. – DVS’33

·         Zaterdag 3 augustus 2024 – 15:00 uur: Harry Hamstra Cup, G.V.V.V. – TEC Tiel  (let op: deze wedstrijd wordt gespeeld bij Sparta Nijkerk, sportpark Ebbenhorst in Nijkerk)

·         Zaterdag 10 augustus 2024 – 14:30 uur: G.V.V.V. – SV Urk

·        Zaterdag 17 augustus 2024: Start tweede divisie

DIGITALE AGENDA

Wil je de wedstrijden van de hoofdmacht eenvoudig in je mobiele agenda? Dat kan ook dit seizoen weer! Via deze  link kun je alle oefenwedstrijden in één klik toevoegen aan je agenda. Toekomstige competitie- en bekerwedstrijden worden automatisch toegevoegd, zodat je altijd precies weet wanneer je afspraken beter even niet kunt plannen. Veel plezier en we zien je bij alle wedstrijden!

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer