JO11-1 succesvol op diverse toernooien

  • Opleiding
De JO11-1 heeft de afgelopen weken een aantal toernooien gespeeld. Tegenstanders waren vaak teams die veelal op een hoger niveau acteren. Desondanks werden goede resultaten behaald. Op het eigen Gerard Willemse Toernooi werd zelfs een eerste plaats behaald!

JO11-1 toernooi tijgers!!

Op zaterdag 1 juni hebben we een knappe 3e plek behaald op het toernooi bij Bennekom. De prijs werd uitgereikt door de naamgever van dit toernooi, ex-voetballer en nu trainer in het betaalde voetbal (ex Heerenveen):  Kees van Wonderen.

Nederlands talenten kampioenschap

Op zondag 9 juni hebben we deelgenomen aan het Nederlands talenten kampioenschap. Na het zingen van het Wilhelmus hebben de jongens hard gewerkt om een knappe 8e plek te veroveren op dit kampioenschap. Deze prestatie is superknap omdat de jongens  een leeftijds categorie hoger waren ingedeeld.

Gerard Willemse Toernooi

Op zaterdag 8 juni hebben we deelgenomen aan het thuis toernooi Gerard Willemse, super goed georganiseerd en met veel passie en inzet hebben de jongens een mooie 1e plaats bemachtigd.

Nog twee toernooien voordat de zomerstop begint

We gaan nog 2 toernooien spelen komende weken. Aankomende zaterdag bij SV Valleivogels, het Marco van Ginkel toernooi. Vorig seizoen zijn we daar eerste geworden en we gaan proberen om dat resultaat te herhalen.
We sluiten het seizoen af bij VRC, waar we onze laatste toernooi van dit seizoen gaan spelen.
Met vriendelijke groeten,
Simon Rozendaal

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer