Juni toernooienmaand bij G.V.V.V.

  • Opleiding

De maand juni staat bij G.V.V.V. helemaal in het teken van toernooien. Na enkele jaren zonder toernooien is het dit jaar gelukt om een aantal mooie toernooien op de kalender te krijgen. Verdeeld over drie toernooien gaan 116 teams van 42 verschillende verenigingen uit heel Nederland met elkaar de sportieve strijd aan.

KNVB viert Nationale Voetbalweekend – Blauwe Leeuwinnen Toernooi

In het weekend van 31 mei t/m 2 juni viert de KNVB het Nationale Voetbalweekend. G.V.V.V. viert mee en organiseert dan het Blauwe Leeuwinnen Toernooi (zaterdag 1 juni). In de ochtend (9.00 – 12.15 uur) spelen de MO11 en MO13 hun wedstrijden. In de middag (12.45 – 16.00 uur) is het de beurt aan de MO15 en MO17. 

Gerard Willemse Toernooi

Een weekje later, op zaterdag 8 juni, staat het Gerard Willemse Toernooi op het programma. Aan dit toernooi voor de JO11 en JO12 doen 36 teams mee verdeeld over 6 poules. Het toernooi start om 10 uur en rond 15 uur zullen de prijzen worden uitgereikt.

Arie Blankenspoor Toernooi

Het laatste jeugdtoernooi, het Arie Blankenspoor Toernooi, wordt gespeeld op zaterdag 15 juni. Aan dit toernooi, voor de JO8, JO9 en JO10, doen maar liefst 60 teams mee. De eerste wedstrijden (JO8 en JO9) beginnen om 09 uur en het ochtend programma zal rond 12.15 uur worden afgesloten. In de middag zullen de JO9 en JO10 om 12.45 uur de eerste wedstrijden spelen waarna rond 16 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Het programmaboekje voor onze jeugdtoernooien vind u hier

G.V.V.V.-Vallei en Rijn voetbaltoernooi

Tot slot is er op zaterdag 29 juni nog het G.V.V.V.-Vallei en Rijn voetbaltoernooi. Dit toernooi voor seniorenelftallen van G.V.V.V. en teams van leden van businessclub Vallei en Rijn spelen van 12.00 tot 17.00 uur in zeventallen tegen elkaar. Na 17.00 uur begint de derde helft!!

Aanmelden is nog mogelijk door een mail te sturen naar: activiteiten@gvvv.nl


Scheidsrechter/Spelbegeleiders gezocht

Om de wedstrijden op onze toernooien in goede banen te leiden is de toernooicommissie nog op zoek naar vrijwilligers die bij onze toernooien als scheidsrechter/spelbegeleider willen fungeren. Vooral voor de toernooien op 8 en 15 juni kunnen we nog genoeg hulp gebruiken. Lijkt het je wat om onze jongste jeugd een mooie dag te bezorgen? Neem dan contact op met de toernooicommissie via toernooicommissie@gvvv.nl

Ander nieuws

SPETTERENDE SEIZOENSAFSLUITING MET SLOTFEEST VOOR DE JEUGD

Opleiding | 17 juni 2024
Lees meer

Rabo Clubsupport 2024: G.V.V.V. hoopt op ASM Court

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer

Jeugd geniet op Arie Blankenspoor Toernooi

Opleiding | 16 juni 2024
Lees meer