Maatschappelijke thema’s en sport

  • De club

Helaas zijn er op verschillende plekken spanningen in de wereld. Deze kwamen ook gedurende het afgelopen voetbalseizoen veelvuldig in het nieuws. Dit houdt de maatschappij bezig en als voetbalvereniging en leden maken we daar onderdeel van uit.

Voetbalvereniging G.V.V.V. wil er voor iedereen zijn, van welke achtergrond of met welke voorkeur dan ook. We vinden het daarbij belangrijk dat verschillende privé meningen en voorkeuren gerespecteerd worden. G.V.V.V. is hierin als voetbalvereniging neutraal en om dit te waarborgen vindt G.V.V.V. het dan ook belangrijk om niet geassocieerd te worden met welke politieke voorkeur of overtuiging dan ook. Wij verwachten dat iedereen daarnaar handelt zodat alle spelers, begeleiders en toeschouwers op een prettige manier kunnen genieten van de mooie voetbalsport.

Bestuur G.V.V.V.

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer