Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

 • De club
 • Van de bestuurstafel

Het Algemeen Bestuur brengt de achterban per kwartaal op de hoogte van de besluiten en ontwikkelingen binnen de vereniging met een ‘Van de bestuurstafel’.

Ook tijdens het 1e en 2e  kwartaal hebben we niet stil gezeten en informeren wij je graag over een aantal ontwikkelingen binnen de club. 

Met veel plezier kijk ik ook terug op onze Vrijwilligersavond en Super Saturday, de dag dat Taoufik Adnane zijn laatste wedstrijd speelde en onze jeugdteams in het zonnetje werden gezet. Mede dankzij de inzet van onze  activiteitencommissie in samenwerking met veel vrijwilligers, supportersvereniging De Blauwen en Businessclub Vallei & Rijn!

Verder heeft Stefan van de Bovenkamp de rol van accountmanager overgenomen van Joost Rebholz. Wil je als sponsor een bijdrage leveren aan onze club, laat het Stefan weten via commercie@gvvv.nl. Wij danken Joost voor zijn inzet de afgelopen 2 seizoenen!

Met nog een aantal toernooien en de JOC-seizoensafsluiting in het verschiet ronden we op zaterdag 6 juli het seizoen af met de grote schoonmaak!

Wil je ook je steentje bijdragen en de club verder helpen? Meld je dan aan, we blijven continue op zoek naar vrijwilligers en sponsoren.

We wensen jullie nog veel plezier de komende weken en alvast een fijne zomervakantie!

Namens het bestuur,

Wilfried Bruijnzeels

Voorzitter G.V.V.V.


Club zet organisatieveranderingen door 

De aansturing en organisatie van onze voetbalafdeling gaat vanaf seizoen 2024/2025 veranderen. De aanpassing past in de ontwikkelplannen van de club voor de komende jaren. 

Joanne van Hoeflaken zal eind van dit seizoen stoppen als bestuurder van de voetbalafdeling vanwege haar nieuwe baan én opleiding die ze gaat volgen dit najaar. Dit betekent dat Simon Rozendaal bestuurder wordt van de Voetbalafdeling. Wij danken Joanne voor haar enorme inzet de afgelopen jaren en de nieuwe basis die zij mede heeft gelegd voor onze voetbaltak!

Onderstaand geven we kort de mensen aan die samen met Simon de voetbalafdeling gaan aansturen vanaf komend seizoen:

Manager organisatie  > René Keulers 

Manager technische voetbal ontwikkeling > Erik Warnar

Manager voetbal academy  > Paul Verbaarschott

Manager voetbalzaken > Berry Weppelman

Manager communicatie en marketing jeugd > Marianne Andes

Daarnaast gaan we de organisatie invullen met mensen op het gebied van voetbaltechnische zaken, coördinatoren, scouting, trainers en leiders, fysiotherapie en ASM trainers.

Vul jij de vacature in?

Een team stewards van G.V.V.V. heeft zondag 21 april jl. het Nijmeegse NEC geassisteerd bij het in goede banen laten lopen van het supportersvervoer van deze club naar de kuip in Rotterdam, waar de bekerfinale tussen Feyenoord en NEC plaatsvond. Ook tijdens en na de wedstrijd hadden zij een taak in het begeleiden van de Nijmeegse supporters. Klik hier voor het artikel.

Enthousiast geworden om ook steward te worden?

Stewards zijn heden ten dage niet weg te denken uit het sportgebeuren. Onze vereniging heeft dan ook een goede en volwassen veiligheidsorganisatie opgebouwd, met een uitermate professionele uitstraling. Voor uitrusting, opleiding en begeleiding wordt vanzelfsprekend gezorgd!

Word je enthousiast na het lezen van het interview met Erwin Gerritsen en dit artikel en wil je ook het team van stewards versterken of heb je vragen wat een rol als steward betekent, neem dan contact op met Erwin Gerritsen (veiligheidscoördinator) via veiligheidscoordinator@gvvv.nl.

Info Voetbal Academy en Organisatie Voetbalzaken 

Het seizoen 2023/2024 is bijna ten einde gekomen en dus zijn er voor de komende periode weer een paar data belangrijk om rekening mee te houden. We hebben de momenten op een rij gezet waar je rekening mee moet houden:

 • Laatste training dit seizoen: Donderdag 27 juni 2024;
 • Eerste training nieuwe seizoen: selectieteams vanaf  maandag 12 augustus 2024, voor overige teams vanaf maandag 19 augustus 2024;
 • De team indelingen voor het komend seizoen worden binnenkort bekend gemaakt;
 • Wedstrijdkleding inleveren op:
  • Uiterlijk donderdag 27 juni 2024

 

Nieuwe kledingsponsoren 

In mei presenteerde G.V.V.V. trots haar nieuwe kledingsponsoren voor de komende drie seizoenen. De club heeft zes (nieuwe) sponsoren gevonden die vanaf komend seizoen zullen pronken op de shirts van alle teams van G.V.V.V., exclusief het eerste elftal. 

Met veel dank aan:

 • Equipment4U
 • PEBA Vastgoed
 • JBTech
 • Next Experience
 • JessSupport
 • Lasbedrijf Van Beek & Zonen

 

G.V.V.V. breekt contract met Gery Vink open en verlengt tot 2027

G.V.V.V. heeft in april het contract met hoofdtrainer Gery Vink opengebroken en nog twee jaar langer verlengd. Daardoor blijft de 58-jarige oefenmeester minimaal tot 2027 aan de club verbonden.

We zijn hier blij mee omdat de ambities van Gery, zijn werkwijze en hij als persoon zeer goed passen bij de ontwikkeling die voetbalvereniging G.V.V.V. in de komende jaren wil doormaken. 

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

Van de bestuurstafel | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

Van de bestuurstafel | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

Van de bestuurstafel | 02 juli 2024
Lees meer