Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

  • De club

Zaterdag 6 juli aanstaande heeft onze club een grote schoonmaak van de complete accommodatie op de planning staan. Daarvoor is iedere helpende hand welkom, met als beloning na afloop een gezellige BBQ die wordt aangeboden door de club.

We nodigen jullie allemaal uit om deel te nemen aan onze grote jaarlijkse schoonmaak op zaterdag 6 juli. Samen kunnen we ons sportpark weer laten stralen en er tevens een geweldige dag van maken!

We beginnen rustig aan met een kopje koffie om 09:30 uur. Daarna gaan we vol energie aan de slag om het hele terrein op te ruimen en schoon te maken. Van het vegen van de tribunes tot het opruimen van de kleedkamers, er is genoeg te doen voor iedereen.

Afsluiting met BBQ

De schoonmaak duurt tot 16:00 uur, waarna we de dag feestelijk afsluiten met een heerlijke BBQ. Een perfect moment om samen te ontspannen en te genieten van lekker eten en de dag mooi af te sluiten.

Kantine gesloten

Houd er rekening mee dat op deze dag de het sportpark gesloten zal zijn.

Dus trek je schoonmaakhandschoenen aan en sluit je aan bij ons op zaterdag 6 juli voor een dag vol plezier, teamwork en een schitterend resultaat! Samen maken we onze club nog mooier.

Aanmelden kan via onze kantinemedewerkers achter de bar of via Regina Meulenbroek (+31 6 38344633).

Ander nieuws

Van de bestuurstafel // terugblik, ontwikkelingen en vooruitzichten

De club | 17 juni 2024
Lees meer

Afscheid scheidsrechtercoördinator Ed Meulenbroek

De club | 15 juni 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 11 juni 2024
Lees meer