Hoofdmacht begint aan voorbereiding seizoen 24/25

  • Het eerste

Het eerste elftal is de voorbereiding op seizoen 2024/2025 begonnen. De ploeg van trainer Gery Vink begon de voorbereiding met een training vol testen, activiteiten en oefeningen.

Nadat G.V.V.V. eind mei haar laatste wedstrijd speelde, een langere zomerstop, zette onze hoofdmacht vandaag de eerste stappen richting het nieuwe seizoen. Op het veld stonden vandaag ook een hoop nieuwe gezichten. Zeven nieuwe spelers sluiten zich dit seizoen aan bij het blauwe vlaggenschip.

De spelers werkte verschillende testen af om te beoordelen hoe het staat met hun fitheid na een periode van rust. Ook werd er vooral tijd besteed al het balcontact en deed de groep een groot aantal oefeningen op klein veld. Na twee uur hardwerken verliet de groep het veld en werd de eerste training van het nieuwe seizoen afgevinkt.

Sportlust ’46 eerste oefentegenstander

Komende week werkt het team een vol trainingsprogramma af. Aanstaande zaterdag 13 juli staat de eerste oefenwedstrijd op het programma, als om 14:30 op eigen Panhuis wordt afgetrapt tegen Sportlust ‘ 46.

Fotografie: © Stefan Koops

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

Het eerste | 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

Het eerste | 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

Het eerste | 12 juli 2024
Lees meer