Panhuis is klaar voor het nieuwe seizoen

Afgelopen zaterdag was een dag om niet te vergeten. Met een opkomst van 45 enthousiaste deelnemers hebben we bijna alles wat er op de planning stond kunnen realiseren. Het weer werkte gelukkig goed mee, wat zorgde voor een perfecte omstandigheden om het sportpark weer optimaal klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

De dag begon vroeg, de sfeer zat er meteen goed in, mede dankzij de achtergrondmuziek die de hele dag door te horen was. Van jong tot oud, iedereen had het naar zijn zin en droeg bij aan de grote clubschoonmaak.

Na afloop van de activiteiten was het tijd voor een gezellige BBQ. Met een drankje in de hand werd er nog lang nagepraat en gelachen. Het was mooi om te zien hoe iedereen, met een hart voor de club, zich heeft ingezet voor onze club.

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en deelnemers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie inzet en enthousiasme was dit niet gelukt. We kijken nu al uit om iedereen weer te verwelkomen op onze mooie sportpark.

        

Ander nieuws

Weg naar de finale, KNVB TOTO Beker

| 14 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. opent oefencampagne nieuwe seizoen met een gelijkspel

| 13 juli 2024
Lees meer

G.V.V.V. legt laatste nieuwe speler voor nieuwe seizoen vast

| 12 juli 2024
Lees meer