Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

  • De club

In de maand juni was het op zaterdag steeds gezellig druk aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis.

Maar liefst vier toernooien op ons sportpark

Na enkele toernooi-loze jaren is het de vernieuwde toernooicommissie gelukt om drie toernooien (Blauwe Leeuwinnen-, Gerard Willemse- en Arie Blankenspoor Toernooi) weer in ere te herstellen en één nieuw toernooi (G.V.V.V./Vallei en Rijn Toernooi) aan de agenda toe te voegen.

Al in september/oktober van 2023 is begonnen met de voorbereidingen. Enkele honderden mail, appjes en telefoontjes later hebben uiteindelijk 113 verschillende teams van 40 verschillende verenigingen, en daarna ook nog eens 16 senioren-/sponsorteams, de weg naar Panhuis weten te vinden.

Positieve reacties

Van veel deelnemers en bezoekers heeft de toernooicommissie positieve reacties gehad en daarom kijkt de toernooicommissie ook met een tevredengevoel terug alle toernooien. Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten te bedenken. Daarom zal de commissie de toernooien gaan evalueren zodat er volgend seizoen weer mooie thuistoernooien op de agenda zullen staan.

Deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers bedankt!

De toernooicommissie wil langs deze weg alle deelnemers en toeschouwers heel erg bedanken voor hun aanwezigheid. Verder hadden alle 313 wedstrijden natuurlijk niet gespeeld kunnen worden zonder de aanwezigheid van onze scheidsrechters, spelbegeleiders, EHBO-ers en overige vrijwilligers. Sommige van hen waren op alle toernooien aanwezig. Dank daarvoor!

Een speciaal woord van dank voor het kantine- en keukenpersoneel die ervoor hebben gezorgd dat alle deelnemers werden voorzien van hun drankjes en hapjes. Verder dank aan Hennie van der Poel en Harald Terpstra voor het verzorgen van het geluid en de muziek, Ed en Regina Meulenbroek voor het begeleiden van en zorgen voor alle scheidsrechters en spelbegeleiders en tot slot Hans van Eijk die de toernooicommissie met zijn jarenlange ervaring voorzag van diverse tips en tricks mbt de toernooi organisatie.

Ander nieuws

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

De club | 02 juli 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer