Afscheid van Youri van Doorn // Youri bedankt!

  • De club

Onlangs besloot Youri van Doorn te stoppen met zijn werkzaamheden bij G.V.V.V. Je mag gerust zeggen dat dit een aderlating is voor onze vereniging. Zijn werkzaamheden bij o.a. het eerste elftal en het bestuur waren veelomvattend en hij deed dit op een wijze die onze vereniging heel veel goeds heeft gebracht.

Beste blauwen

Lange tijd had ik niet verwacht dat ik dit bericht ooit zou moeten schrijven, nu is het er toch van gekomen. Ik wil je hierbij vertellen dat ik ben gestopt met al mijn werkzaamheden voor G.V.V.V. Ondanks mijn stapje terug en het afstoten van taken, bleef het voor mij lastig om naast mijn fulltimebaan de werkzaamheden bij de voetbal op meerdere avonden en in het weekend te combineren. Mijn blauwe hart liet het niet toe om dingen op halve kracht af te raffelen en daardoor bleef ik lang volhouden dat ik het wel redde. Helaas moet ik toegeven dat dat niet langer gaat.

Mijn baan als manager van Syntus Utrecht (je kent ons wellicht van de stadsbussen en streekbussen in de Provincie Utrecht) doe ik met heel veel plezier en overtuiging en het recente nieuws dat ons aflopende contract in de Provincie Utrecht met tien jaar is verlengd, tot 2035, zorgde voor feest maar tegelijkertijd voor besef dat het voor mij nu het moment was om een keuze te maken. Daarom heb ik besloten om al mijn taken bij G.V.V.V. neer te leggen. Veel van mijn taken zijn in goede handen, voor de andere klussen moet in de komende periode een geschikte opvolger worden gevonden door de club. Uiteraard blijft mijn blauwe hart kloppen en blijf ik de verrichtingen zeker op de voet volgen. Niet meer elk weekend langs de lijn, maar zodra het even kan uiteraard wel.

Ik ben er ontzettend trots op dat ik vanuit mijn rol heb bijgedragen aan de verbeterde online en offline zichtbaarheid met het mediateam dat in de afgelopen jaren is gegroeid van kleine commissie, naar een volwaardig team vol toppers die continu bezig zijn om de club goed te profileren. Ik ben dan ook erg blij dat zij daar gewoon mee doorgaan en jij dus kan blijven rekenen op de berichten die je de afgelopen tijd ook zag. Ik wil iedereen danken voor de zeer prettige samenwerking en uiteraard gaan we elkaar nog vaak tegenkomen op Panhuis.

Blauwe groet, Youri van Doorn


Beste Youri,

Veel dank voor alles wat je voor G.V.V.V. hebt gedaan!

Je bent altijd van harte welkom.

Bestuur  G.V.V.V.

Voorzitter Wilfried Bruijnzeels en penningmeester Loek Budding overhandigen Youri van Doorn een aandenken n.av. zijn afscheid.

Ander nieuws

Toernooicommissie kijkt tevreden terug op vier mooie toernooien

De club | 09 juli 2024
Lees meer

Dat knapt op: wie komt helpen bij de grote schoonmaak?

De club | 05 juli 2024
Lees meer

Vallei & Rijn en G.V.V.V. organiseren spetterend toernooi als seizoensafsluiting

De club | 25 juni 2024
Lees meer