Informatie

Ook bij de senioren willen wij voor iedereen de juiste voetbalvereniging zijn. Of je nu prestatief of recreatief voetbalt, bij G.V.V.V. bieden wij jou de mogelijkheden.

De seniorenafdeling kenmerkt zich door een mix van mannen- en vrouwenteams, die zich inzetten met de focus op prestatie en op plezier en gezelligheid. Het eerste en tweede elftal en VR1 hebben de sportieve ambitie om zo hoog mogelijk te presteren. In de lagere seniorenelftallen spelen trouwe leden die veelal vanaf de jeugdopleiding een team vormen, waarbij nieuwe spelers en speelsters regelmatig instromen.

Visie

Wij zien het als onze taak om het voetbal aantrekkelijk, gezond, veilig, toegankelijk en plezierig te maken (en te houden) voor zo veel mogelijk mensen op elk gewenst niveau. Voetbal dat zich onderscheidt door een vernieuwende kijk op het spel en door supporters die van elke wedstrijd een feestje maken.

Bij G.V.V.V. kun je, als man en vrouw, in de breedte een keuze maken op welk niveau je wilt en kunt voetballen. Voor de oudere senioren bieden wij op vrijdagavond ook een lokale competitie voor 35+ aan. Tijdens al jouw wedstrijden kun je rekenen op een onafhankelijke scheidsrechter, goede faciliteiten en voldoende materialen. Na afloop geniet van je van de sfeer in ons clubhuis met de andere seniorenelftallen en supporters.

Lid worden?

Heb jij ook zin om in het weekend lekker het veld op te gaan? De geur van vers gemaaid gras of een strak kunstgrasveld en het fluitsignaal waarmee de leukste negentig minuten van de week beginnen. Lekker voetballen met je vrienden of vriendinnen. Na de wedstrijd kun je bijkletsen in de kantine. Je bent van harte welkom!

Word direct lid of neem contact op met de afdeling voetbalzaken, door een e-mail te sturen.