Dick van de Steeg opvolger van Dragan Ristic

10 februari 2015

De afdeling voetbal technische zaken van onze vereniging heeft snel actie ondernomen bij het zoeken naar een opvolger voor Dragan Ristic. Want bij deze kunnen wij u mededelen dat komend seizoen Dick van de Steeg aan het roer zal staan van de B-selectie en Jong G.V.V.V.

Met de aanstelling van Dick van de Steeg, nu nog trainer van onze A1-jeugd, komt er dus opnieuw iemand die gepokt en gemazzeld is bij G.V.V.V. voor deze groep spelers te staan.
Want voordat Van de Steeg in augustus 2013 de A1 onder zijn hoede nam, was hij al assistent-trainer van het 2de elftal. Maar daarnaast is de oud-eerste elftal speler – van 1987 t/m 1996 speelde hij meer dan 150 wedstrijden voor ons vlaggenschip - ook zeer betrokken geweest bij het opzetten van, en het nu draaiend houden van de G.V.V.V. Voetbal Academie en natuurlijk niet te vergeten zijn aandeel in het 35+ voetbaltoernooi, wat afgelopen december haar derde editie kende.

Dick van de Steeg is in het bezit van het diploma Trainer/Coach 3 en volgt nu de opleiding voor TC2 die hij dit seizoen hoopt af te ronden. Door zijn jaren lange praktijk ervaring bij het 1ste elftal en zijn theoretische kennis, met bovendien een flink stuk gedrevenheid, is ‘Dickie van ons’, zoals wijlen zijn vader hem altijd liefkozend noemde, in deze nieuwe functie de juiste man op de juiste plaats bij onze club.

 


G.V.V.V. 1, seizoen 1987-1988: zittend in het midden de nog jonge Dick van de Steeg.

Kent u alle spelers nog, en wie zijn er trainer geworden?