Vooruitblik Jong Bennekom – Jong G.V.V.V.

14 februari 2015

Komende dinsdagavond 17 februari staat de vijfde en voorlaatste speelronde in de Acerbis/Telstar beloften competitie op de programmarol. Jong G.V.V.V. zal daarvoor moeten afreizen naar buurgemeente Bennekom om op het sportpark De Eikelhof aldaar te gaan aantreden tegen de ‘jonkies’ van de club met dezelfde naam. De bal zal daar om 20.00 uur gaan rollen.

Op voorhand is dit een wedstrijd in de marge van de poule Regio Oost van deze beloften competitie. Want zowel de gastheren als de bezoekers maken al geen kans meer om zich direct voor de finales dat geeft de onderstaande tussenstand overduidelijk aan.
 

 

Gespeeld

w

g

v

punten

voor

tegen

DOVO

4

4

0

0

12

9

2

SDVB

4

2

0

2

6

4

7

G.V.V.V.

4

1

1

2

4

5

5

Bennekom

4

0

1

3

1

5

9

 
Voor zowel de rood-wit gestreepte als de blauwen blijft weinig anders over dan nog een poging te wagen om als beste nummer twee van de drie regio’s te eindigen en zich op die manier alsnog te plaatsen voor deelname aan de halve finales.
Op voorhand hebben onze jonge talenten daarvoor, gezien de stand, nog de beste kans, maar een eerste vereiste is dan wel dat er zal moeten worden gewonnen van en in Bennekom. En uiteraard blijven ze dan nog afhankelijk van de uitslagen van de poules in de regio’s Midden en West.

In deze poule kunnen onze ‘rode buren’ zich al definitief als winnaar afficheren als ze dinsdagavond één of meer punten pakken in de thuiswedstrijd tegen Jong SDV Barneveld. En passant zouden ze daarmee Jong G.V.V.V. een goede dienst bewijzen, mits natuurlijk de mannen van de trainers Dragan Ristic en Moslin Adnane zelf de drie punten meenemen vanaf De Eikelhof.

Kortom de opdracht voor de ‘jonkies’ van G.V.V.V. is klip en klaar. Maar gezien het thuisduel wat eindigde in 1-1, en waardoor Jong Bennekom het enige tot nu behaalde punt binnen sleepte, is dit makkelijker hier neer getypt dan in werkelijkheid gedaan.