Vooruitblik Jong S.D.V. Barneveld – Jong G.V.V.V.

17 november 2014

Morgenavond om 20.00 uur zal Jong G.V.V.V. op sportpark Norschoten in Barneveld gaan aantreden voor de derde wedstrijd in de Telstar/Acerbis beloften competitie regio Oost. Tegenstander zijn aldaar de talenten van S.(terk) D.(oor) V.(riendschap).

Na een nederlaag tegen de rode buren en een gelijkspel tegen regiogenoot Bennekom zullen de mannen van het trainersduo Dragan Ristic/Moslin Adnane gebrand zijn om de eerste zege te boeken. Zij zullen dit, net als de vorige keer thuis tegen Bennekom, moeten doen met speelgerechtigde spelers uit de B-selectie, aangevuld A1- en B1-junioren.
Want waar op 28 oktober jl., de avond daarop G.V.V.V. – AZ stond geprogrammeerd, speelt het vlaggenschip van onze club nu op exact hetzelfde tijdstip de districtsbeker wedstrijd tegen de Koninklijke H.F.C. Daarom zal er nauwelijks tot geen beroep kunnen worden gedaan op speelgerechtigde en/of dispensatie spelers van de A-selectie.

De B-selectie speelde afgelopen zaterdag een bekerwedstrijd tegen Spakenburg 2, tevens competitiegenoot en koploper in de reserve hoofdklasse. Helaas haalde dat duel het einde niet en kon G.V.V.V. 2 (nog) geen revanche nemen voor de week eerder geleden 2-1 nederlaag tegen deze opponent in competitieverband.
Na 72 minuten spelen en bij de aanzet voor de gelijkmaker van aanvoerder Floriano Raho c.s. (1-1) kwam doelman Lorenzo Hop van Spakenburg zeer ongelukkig ten val en liep daarbij een dubbele beenbreuk op. Het duurde nog al even voordat de ambulance ter plaatse was en mede gezien het feit dat G.V.V.V. – ONS Sneek op het hoofdveld daarna moest worden afgewerkt en de schrik er bij beide teams flink inzat, werd er gezamenlijk en in overleg met de scheidsrechter van dienst besloten om het bekerduel te staken en op later moment uit te spelen.
Al met al dus geen prettige generale repetitie voor de spelers die ook deel uit gaan maken van Jong G.V.V.V. Maar hopelijk kunnen ze zich daarover heen zetten en toch het beste beentje voor te zetten in Barneveld.

Voor de ongelukkige Spakenburg goalie Lorenzo Hop zal dat voorlopig niet gaan lukken. Daarom wensen wij hem vanaf deze plaats dan ook een zeer spoedig herstel toe en hopen dat hij z’n hobby weer geheel gezond zal kunnen voorzetten.
 
Voorgaande uitslagen:
Jong Bennekom – Jong SDV Barneveld 2-3
Jong DOVO – Jong G.V.V.V. 3-0
Jong SDV Barneveld – Jong DOVO 0-1 
Jong G.V.V.V. – Jong Bennekom 1-1