Jong Elinkwijk - Jong G.V.V.V. verplaatst naar 5 april

22 maart 2016
Jong G.V.V.V. speelt in de halve finale van de beloftencompetitie Midden-Nederland een uitwedstrijd tegen Jong Elinkwijk.
 
Het competitiereglement bepaalt dat de beste nummer twee van de competitie (Jong G.V.V.V.) op bezoek gaat bij de beste poulewinnaar. Jong Elinkwijk heeft met dertien punten uit vijf wedstrijden de poulefase sowieso als beste afgesloten, ondanks het feit dat zij op 22 maart a.s. nog een laatste poule wedstrijd moeten spelen tegen Jong Houten.
Jong G.V.V.V. plaatste zich aan het begin van deze maand, ondanks een 1-4 nederlaag tegen Jong DOVO, als beste nummer twee van de in totaal 12 beloftenteams.
 
Het duel stond eigenlijk gepland op dinsdag 29 maart, maar omdat diverse Jong Elinkwijk spelers op 28 maart competitie verplichtingen hebben, is op verzoek van de voetbalvereniging uit de Domstad deze, met medewerking van G.V.V.V., verplaatst naar dinsdagavond 5 april. Op Sportpark Elinkwijk, Amsterdamse Straatweg 1015, Utrecht-Zuilen zal de bal om 20.00 uur aan het rollen worden gebracht.

De andere halve finale zal wel op dinsdag 29 maart plaatsvinden en zal gaan tussen Jong Hoogland (winnaar poule Midden) en de winnaar van de poule Oost waarin ook Jong G.V.V.V. was ondergebracht, Jong SDVB.

Op 19 april zal de finale zich gaan voltrekken. Daarbij krijgt het nu uitspelende team in de halve finale het thuisvoordeel. Plaatsen beide uitspelende teams zich voor de finale dan is het thuisvoordeel voor de oorspronkelijk nummer 1 in de poulefase.