Liefst 7 sponsoren steken Dames 1 in het nieuw

7 oktober 2015

Het eerste elftal van de Damesafdeling van G.V.V.V. heeft maar liefst 7 sponsoren gevonden die de dames in het nieuw gestoken hebben. Deze sponsoren hebben ook allemaal hun bijdrage geleverd aan de stichting Spieren voor Spieren.

Damesvoetbal is ondertussen niet meer weg te denken bij G.V.V.V. De jeugdafdeling met meiden elftallen groeit enorm en ook Dames 1 timmert al voor het tweede seizoen aan de weg.

Onderstaand willen we de sponsoren benoemen die er met vereende krachten voor hebben gezorgd dat de dames er spik en span bijlopen.

Voetbalshirt:
De sponsor van de voetbalshirts is ALMAZ Projecten B.V. uit Den Haag.
 


Op de foto voorzitter Theo Leushuis met dhr. A. Almaz van Almaz projecten B.V.

Trainingspak:

De trainingspakken zijn geschonken door J&J Lifters uit Veenendaal, Quainfra uit Veenendaal en Fox Hair Fashion uit Amerongen.


Jeugdvoorzitter René van Maasakkers en Daaf Vunderink van J&J Lifters.
 


Dames 1 op de foto met dhr. G. Henken van Quainfra uit Veenendaal.


Voorzitter Theo Leushuis heeft sponsor Theo Vosmeer van Fox Hair Fashion in het zonnetje gezet als dank voor de sponsoring van trainingspakken.

Sporttas:
De sporttassen zijn gesponsord door Kraamzorg Betuwe/Gelderse Vallei B.V. uit Kesteren en Metselgilde B.V. uit Veenendaal.


Mevrouw B. Zaaijer van Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei en voorzitter Theo Leushuis.


Mevrouw L. van de Pavert - van Deelen van Metselgilde B.V. en Theo Leushuis.


Sweater:
De sweaters zijn geschonken door Berto Smit Uitvaartverzorgingsbedrijf uit Rhenen.


Dames 1 met de truien die geschonken zijn door oud eerste elftal speler Berto Smit.

Via deze weg willen wij, de speelsters en staf van G.V.V.V. Dames 1, al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage en hun enthousiasme. Ook gaat er een dankwoord uit naar de sponsorcommissie en alle verdere betrokkenen die ons elftal een warm hart toedragen.