Nieuwe sponsor voor G.V.V.V. 7

30 maart 2016
Onlangs heeft Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service (TB T.T.S.) de spelers van G.V.V.V. 7 volledig in het nieuw gestoken en loopt het team er weer verzorgd bij op de voetbalvelden.
 
Vanaf 5 oktober 2015 is Van Tilburg-Bastianen T.T.S. volop actief als DAF dealer in de Valleiregio. Betrouwbaar, sterk en een ongeëvenaard comfort, dat zijn de DAF trucks. De trucks zijn gemaakt door mensen met passie en dit vindt u terug in ieder detail. TB TTS is dé erkende truckdealer van DAF en is gevestigd in Ede, Duiven, Nijmegen en Utrecht. De DAF trucks zijn van topkwaliteit en past wat dat betreft perfect bij Van Tilburg-Bastianen.
 
Wij van TB zijn innovatief, leveren kwaliteit en zorgen voor een persoonlijke service. Uw wensen en voorkeuren staan voor ons centraal. Wij zijn trots op onze trucks en dat laten we merken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de aankoop van uw DAF, maar ook voor het onderhoud en de reparatie aan uw truck. Verder zorgen wij voor een goede service en behoort leasen tot de mogelijkheid.
 
Het zevende seniorenelftal van G.V.V.V. is in het nieuw gestoken door Van Tilburg-Bastianen Truck & Trailer Service.
 
Onderhoud en Reparatie
Regelmatig onderhoud aan uw trucks en trailers is belangrijk. Want uw truck moet rijden en niet met pech stil komen te staan. Op onze verschillende TB T.T.S vestigingen staan we voor u klaar om het onderhoud aan uw trucks en trailers snel en goed uit te voeren. Ook voor keuringen, het repareren en onderhouden van getrokken materieel, opbouwen, laadkleppen, koelunits, aircosystemen en het regelen van autolaadkraankeuringen bent u bij ons aan het juiste adres
 
CombiCargo
Een spoed klus, een grote extra opdracht of een tijdelijke klus waarvoor u meer voertuigen nodig heeft? Geen probleem, Combi Cargo biedt de oplossing. TB T.T.S. werkt nauw met hen samen. U huurt snel, betrouwbaar en tegen scherpe tarieven goede bestelwagens, bakwagens, trekkers en trailers. U hoeft nooit meer een klus te laten lopen, u hoeft enkel Combi Cargo in te schakelen. Of u nu een half jaar, een maand of een week een extra voertuig nodig heeft, u kunt bij Combi Cargo terecht. Ook shortlease behoort tot de mogelijkheden bij Combi Cargo. 
 
Kijk op onze website tbtts.nl voor meer informatie of bel ons 0318-630000. Wij staan voor u klaar.  TB TTS wenst de spelers van G.V.V.V. 7 veel succes toe!