Vierde 35+ toernooi op 2 januari bij G.V.V.V.

6 december 2015

De commissie 35+ toernooi heeft een datum geprikt voor de vierde editie en is achter de schermen weer volop aan de slag geweest met de organisatie hiervan. Die is rond en daarom kan er vanaf nu weer worden ingeschreven voor dit toernooi.

Het liefst houden wij het toernooi de zaterdag voor de feestdagen, maar helaas komt het dit jaar zeer ongelukkig uit.
Op 19 december speelt het eerste elftal haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop tegen ONS Sneek. Zaterdag 26 december is het 2de Kerstdag en op 9 januari staan de eerste oefenwedstrijden alweer gepland. Daarom blijft uitsluitend 2 januari over, maar als het kan houden we in de toekomst de zaterdag voor de feestdagen aan!!
Hopelijk vormt deze ingeplande datum voor alle deelnemers aan de succesvolle voorgaande drie edities geen enkele belemmering om opnieuw in te schrijven. En tevens om anderen, die dit toernooi nog nooit hebben meegemaakt, enthousiast te maken. Of misschien is het lezen van deze aankondiging al voldoende om in de pen te klimmen, of te mailen om op die wijze de toernooicommissie te verblijden met uw deelname. Want hoe meer zielen, des te meer vreugd.


Gaan de doelpunten nu ook weer als rijpe appelen vallen, net als bij de derde editie?
 

Bent u 35+ en wilt u (nog) eens een balletje trappen op een half veld in een zevental met of tegen willekeurige clubgenoten, familie, kennissen, vrienden, of collega’s etc. dan kan dat. Want bij dit toernooi voert vrij- blij- en gezelligheid de boventoon en komen prestaties pas op de allerlaatste plaats.
Het toernooi is voor iedereen toegankelijk, dus u hoeft geen lid van G.V.V.V. te zijn.
U schrijft individueel in, en op de toernooi dag hoort u van de organisatie in welk team u bent ingedeeld en dit rouleert gedurende het hele toernooi.  

‘De oudjes voetballen voor de jeugd’ is nog altijd de slogan van dit toernooi, m.a.w. de opbrengst van de inschrijvingen en de verloting is bestemd voor de jeugd van G.V.V.V.
Door medewerking van gulle sponsors zijn er weer prachtige prijzen te winnen voor de individuele deelnemer die al voetballend de hoogste score neerzet, of als je loten hebt gekocht en geluk hebt, brengt het lot die.
Na de verloting en de prijsuitreiking kunnen de deelnemers, toeschouwers en/of supporters zich meer dan te goed doen aan het welbekende stamppottenbuffet. Boerenkool, andijviestamp en zuurkool met worst en spek zullen onderdeel van dat menu vormen en natuurlijk zijn drankjes in alle soorten en maten voorhandig.


Jeugdvoorzitter Rene van Maasakkers (l.) en Evert van Rhee motor achter de actie Spieren voor Spieren (r.), ontvingen vorig jaar met dit symbolische shirt een mooi bedrag van de opbrengst van dit 35+ toernooi. Wim van Setten (tweede van l.) en Dick van de Steeg van de organistie deden dit met veel plezier.
 

De inschrijving voor deelname aan het toernooi kost Є 6,00 p.p. voor zowel leden als niet-leden van G.V.V.V.

Deelname aan het stamppotbuffet kost eveneens Є 6,00 p.p. Voor dat geringe bedrag kunt u dan onbeperkt smikkelen en smullen.

 

Vanaf maandag 2 november start de mogelijkheid tot inschrijven.

De posters zijn opgehangen en de inschrijfformulieren liggen vanaf die datum in de clubhuis (op de tafels).

Deze kunnen ingevuld in de brievenbus bij de fanshop worden gedeponeerd of worden gemaild naar 35plus@gvvv.nl

 

Namens de 35+ toernooi commissie.

 

Hans van Eijk ( 06 - 13 86 37 32 )

Nog eens terugkijken naar de activiteiten van vorig jaar? Klik dan hier.

Voor het downloaden van het inschrijfformulier kunt u hier klikken