Stephan Goes nieuwe trainer Vrouwen 1

12 juli 2017
Stephan Goes staat aankomend seizoen aan het roer van de Vrouwen 1. 
 
De 57-jarige inwoner van Leersum heeft een ruime staat van dienst als trainer van meisjes- en vrouwenteams. Zo was hij onder meer jarenlang werkzaam bij de Vrouwen 1 van HDS uit Leersum en het gerenommeerde Saestum uit Zeist. 
 
„Ik ben heel blij dat ik deze kans bij G.V.V.V. krijg”, zegt Goes in een reactie. „Op uitnodiging van Jan van Garderen heb ik in mei het Blauwe Leeuwinnen Toernooi bezocht en daar ben ik onder de indruk geraakt van de potentie van de vrouwen- en meisjestak van de club. Ik wil de speelsters beter maken, waarbij plezier de basis is. Ik hoop dat binnen G.V.V.V. straks nog meer wordt gesproken over de meisjes en vrouwen.”
 
Hoger plan
Marco Gerritsen van de Voetbal Technische Zaken van de meidenafdeling is blij met de komst van Stephan Goes. „We hebben met Stephan een echt vakman binnengehaald die jarenlang op een hoog niveau heeft getraind met vrouwen- en meisjesteams. Samen met hem willen we de komende jaren onze afdeling naar een hoger plan tillen. We wensen hem veel succes.”
 
Jan van Garderen, die afgelopen seizoen trainer was van de Vrouwen 1, blijft bij de vrouwen betrokken in de rol van assistent-trainer.