G.V.V.V. VR-1 in voorbereiding op tweede seizoenshelft

12 januari 2020

Waar ons mannelijke vlaggenschip eind van deze week haar trainingskamp gaat beleggen in het zuidwesten van Europa, om precies te zijn Marbella, hebben onze vrouwen het dichter bij huis gezocht. Zij verblijven dit weekend, in voorbereiding op de tweede seizoenshelft, in het zuidwesten van Nederland, om precies te zijn in Aardenburg, wat gelegen is in Zeeuws Vlaanderen dicht tegen de grens met België.

De selectie onder leiding van hoofdtrainer Stephan Goes en z’n assistent Jan van Garderen heeft als debutant in de derde klasse een uitstekende eerste seizoenshelft gedraaid. Want precies op de helft van de competitie nemen zij de runner-up positie in achter koploper IJsselmeervogels.


Om dat een goed vervolg te geven in het tweede bedrijf is daarom gekozen om op trainingskamp te gaan in Zeeland. Daar zal het nuttige met het aangename worden verenigd. Nuttig is dus trainen en oefenen en het aangename kunt u wellicht zelf wel invullen.

Oefenen gaan onze vrouwen 1 morgen doen in de vorm van een toernooi, met twee teams uit de regio. Dat daarbij niet voor de makkelijkste weg is gekozen, is evident, want tegenstander IJzendijke komt uit in de 1ste klasse en DKS ’17 speelt op hetzelfde niveau.
Het programma ziet er volgt uit:

IJzendijke – G.V.V.V.
IJzendijke – DKS ‘17
DKS ’17 – G.V.V.V.Volgende week zaterdag 18 januari staat allereerst een derde ronde in de districtsbeker te wachten. De dames moeten dan op bezoek bij Domstad Majella, aanvang 15.00 uur. En de week daarop wordt de competitie hervat met de thuiswedstrijd tegen Waterwijk, aanvang op het sportpark Panhuis is 14.30 uur.